DAMMLOTTA OCH BUBBELBJÖRN

Teater för de allra minsta
Biljetter: 150 kr

IMG 0014 scaled 1 på Teater Bristol

Se trailer

Spela videoklipp

DAMMLOTTA & BUBBELBJÖRN

Barnteater för de allra minsta

En föreställning för de allra minsta. Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna, den mjuka fåtöljen och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren  kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräp. Hen hittar en trasig docka och kastar den i sopsäcken. Städaren släcker och går ut. Den trasiga dockan, Dammlotta, kommer upp ur sopsäcken. Även nallen Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. Städaren kommer tillbaka och måste nu se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

Målgrupp: 0-3 år
Längd: 20 minuter, sångstund och danslekar efter ca 15-20 minuter

Efter föreställningen bjuder vi in barnen till en workshop tillsammans med er. Workshopen innehåller sång och lek i ytterligare 15-20 minuter. Vi tittar på färger, sjunger, dansar och lär oss om kroppen och våra sinnen. Anpassad för barn mellan 0-3 år.

Vi erbjuder ett begränsat antal platser till denna föreställning för att de små ska få en fin teaterupplevelse. Biljetter säljes onumrerat till detta evenemang.

Biljetter

Inga planerade evenemang just nu

Bildgalleri

Aktuella evenemang

God natt, Alfons Åberg

Teater för de lite yngre
För de yngsta

Majrevyn

Andra upplagan 2024
Revy 2024

Jazzkvällar

Musik och underhållning
Jazzvänner

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV